Detaylar, Kurgu ve pursaklar

Wiki Article

e) Fevkda belirtilen projelerin onayından sonra inşaat ruhsatı ahzetmek karınin istida ile kellevurulur. Arzuhâl ekinde yukarıda tamlanan projelerle bu arada dundaki evraklar istenir.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle ölçü Kazanıyor İlçeye olan çok ilgi ile yanında yeni iskân yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar hakkında son an haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.

YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Muhafaza Bellik Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, değmaslahattirilemez. BIST adı şeşnda açıklanan bütün bilgilerin telif hakları baştan aşağı BIST'e ait olup, yine yayınlanamaz.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz dunda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçişlemleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine tatminkâr olarak aksiyonlenmektedir:

Dünyakapı Saika Beyaz zehirıt Eğitim bilimi Sondaj Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz birinci sınıf ve konforlu ihtimam olacaktır.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) yoluyla umum kurumlarına istida hakkı kapsamında meram ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya bilgelik edinme hakkı kapsamında amme kurumlarından bilgelik talebinde bulunabilirsiniz.

2019 yılında şehremaneti reisı seçilen Ayhan Yılmaz bir ay sonrasında istifa etti ve alegori Ertuğrul Çetin geldi.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Sizde kendinizin bilmiş olduğu mahfi mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Aktüel 20 Haziran 202120 pursaklar belediyesi Haziran 2021EditörLeave a Comment on Ankara’da Piknik Yerleri Ankara sınırları bağırsaknezaketli onlarca farklı piknik yeri bulunan. Ve bu yerlere her geçen sıra yenileri eklenmeye devam ediyor. Evet bugün rağbetı ile Ankara’da nerelerde piknik yapabiliriz?

Seçime berklacak siyasal partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

• İnternet sitesinin alışverişlevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Report this wiki page